M_Archi 7762 ارسال شده در 28 آذر، 2012 مرسی ولی کاش ابزار رو دونه دونه معرفی میکردید و مراحل کار رو به ترتیب با توضیحات بیشتر و کاملتری میذاشتید. اینطوری خیلی گنگه و جای ابهام زیاد داره 4
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2012 در این بنا رو از کجا تهیه کردی ؟ سلام.خودم درست کردم . 4
h.shafiee 3194 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2012 عزییییییییزم درااااشوووووو یعنی چی منظورتون رو نمی فهمم .خوب خودم درست کردم.تعجب نداره که .یه ماکت ساز باید خودش با وسایلی که دورو برش هست چیزهایی که میخواد رو بسازه وگرنه برای هر چیز آماده پول بده که نمیشه. اگه به قانون نجاری آشنا باشید میتونید بسازید. باچوب براش لولا درست کردم که باز یا بسته پشه زنجیر هاش و دق الباب ها رو هم با میخ ، میخ رو کوبیدم تا تخت شد ، بعد به گیره وصلش کردم داخلش رو با دریل سوراخ ، بعد با سمباده بهش نقش اصلی رو دادم خوب یکم کار برد. این بود زندگی یه در قدیمی. 6
*lotus* 20275 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 یعنی چی منظورتون رو نمی فهمم .خوب خودم درست کردم.تعجب نداره که .یه ماکت ساز باید خودش با وسایلی که دورو برش هست چیزهایی که میخواد رو بسازه وگرنه برای هر چیز آماده پول بده که نمیشه. اگه به قانون نجاری آشنا باشید میتونید بسازید. باچوب براش لولا درست کردم که باز یا بسته پشه زنجیر هاش و دق الباب ها رو هم با میخ ، میخ رو کوبیدم تا تخت شد ، بعد به گیره وصلش کردم داخلش رو با دریل سوراخ ، بعد با سمباده بهش نقش اصلی رو دادم خوب یکم کار برد. این بود زندگی یه در قدیمی. منظورم این بود که خیلی درای خوشکلیه ،سازندش(که شما باشین)خیلی هنرمنده 1
mvakili 2726 ارسال شده در 16 فروردین، 2013 سلام من هم مثل ماکت شما رو درست کردم یعنی با استفاده از تصاویر شما اونو ساختم الان دارم دستگیرش میسازم به محض تکمیل نهایی تصاویرش براتون ارسال میکنم 2
ارسال های توصیه شده